Waarom Art in Algorithms?

Het produceren van goede software is een kunst. Met Art in Algorithms wens ik u een betaalbaar en efficiënt alternatief te bieden waarmee u op korte tijd kwalitatief hoogstaande softwareprodukten bekomt.

Programmeren zit in mijn hart en nieren. Ik ben een doorwinterd programmeur, die zijn eerste programmeerervaring opdeed op z'n tiende op een Commodore 64.

Mijn doctoraat in de wiskunde, gecombineerd met jaren ervaring in digitale signaalverwerking, geven u zekerheid over mijn vermogen om complexe problemen te doorgronden en op te lossen.

Ik ben auteur en onderhouder van de firewall applicatie ebtables. Dit is een produkt dat in diverse commerciële systemen is geïntegreerd. Deze publiek toegankelijke software dient als referentie voor de softwarekwaliteit die ik lever. Bij mij bent u van kwaliteit verzekerd.

Als klein bedrijf is Art in Algorithms in staat u een persoonlijke dienstverlening aan te bieden. Hierbij staat het oplossen van uw probleem centraal. Ik ben pas tevreden indien u tevreden bent.

Ik sta garant voor goed ontwikkelde code met duidelijke documentatie. Hierbij streef ik ernaar om het produkt op tijd en op budget af te leveren. Geen praatjes of politiek, wel duidelijke afspraken die nagekomen worden.

Voor een gedetailleerd overzicht van mijn ervaring kunt u terecht op de expertise pagina.

Diensten

U kunt bij mij voor verschillende diensten terecht:

  • Applicatieontwerp in de programmeertalen C, C++ en Go.
  • Backend, embedded en systeemprogrammering.
  • Proof-of-concept implementaties.
  • Algoritmeontwerp.
  • Portering van software naar embedded platformen.
  • Het produceren van software die compatibel is met Linux, Windows en OS X.
  • Code audits, optimalisatie en debugging.
  • Haalbaarheidsstudies.

Werkwijze

Alles begint uiteraard met het eerste contact dat u met mij opneemt. In onderling overleg worden de gewenste functionaliteit en voorwaarden vastgelegd, waarna ik een schatting van de benodigde ontwikkeltijd maak. Indien de details van het project op voorhand zeer duidelijk zijn, kan een prijs afgesproken worden voor het totale project. Er kan ook gewerkt worden met een basisprijs voor een basisfunctionaliteit, waarbij uitbreidingen apart worden behandeld. Uiteraard kan ook gekozen worden voor een uurtarief. Alles gebeurt in onderling overleg, per mail of telefonisch.

Nadat de finale versie van de software afgeleverd is, geniet u nog een maand van gratis ondersteuning om u zo snel en efficiënt mogelijk op weg te helpen.

Bij voorkeur werk ik vanuit mijn thuisbasis. Projectgebaseerde tewerkstelling als freelancer binnen uw bedrijf is echter ook een optie.

Ervaringen van klanten

“Uw werk was zeer effectief. Er waren slechts twee misverstanden betreffende de specificaties, wat moeilijk te vermijden is door de afstandsfactor. Het is zeer stimulerend geweest om een werkende proof-of-concept implementatie te verkrijgen in een zeer korte tijdspanne.” Guillermo Ibáñez Fernández, Associate Professor, Universiteit van Alcalá de Henares, Madrid, Spanje.

Laatst aangepast op 04-09-2020